vchaspik-global-message
18:23, 29.08.2024

Яким має бути сучасний український зерновоз?

зерновоз

Якщо ваше підприємство належить до агропромислового комплексу, вам потрібно перевозити великі обсяги збіжжя, тому не завадить купити зерновоз або партію таких спецвантажівок.

Але яким має бути сучасний зерновоз в Україні? Адже час помаранчевих КАМАЗів, до яких за роки використання дуже звикли українські аграрії, вже майже минув, і сучасні сільськогосподарські підприємства потребують більш витривалої та безвідмовної вантажної техніки для зернових перевезень. І, бажано, на базі більш досконалих вантажних шасі та причіпній техніці.

Сучасний зерновоз замовити в Україні – звертайтеся до «УкрАвтоКомплект»

Сучасні українські зерновози наразі виготовляються прямо в нашій країні: купується будь-яке надійне базове вантажне шасі (причіп, напівпричіп) і на нього встановлюється самоскидальний зерновозний кузов, який має локальне походження (тобто його виготовлено в Україні). Тому на сучасний зерновоз ціна дуже сильно залежить саме від моделі та вартості базової вантажівки або причепа (напівпричепа). Своєю чергою, вартість базового транспортного засобу залежить від торгової марки (а також країни її походження), повної маси, вантажопідйомності тощо.

Кузов, в якому перевозитимуть збіжжя, може мати декілька напрямів розвантаження:

  • Бічне та заднє (праворуч або ліворуч та назад) – так зване комбіноване розвантаження використовується у багатьох великогабаритних зерновозах із прямокутними кузовами.
  • Розвантаження на три сторони (праворуч, ліворуч та назад) – це так зване універсальне розвантаження, яке дає змогу підігнати зерновоз під завантаження або розвантаження у будь-яких варіантах розташування елеватора або іншого місця, звідки або куди планується взяти або доставити збіжжя.

Українська компанія «УкрАвтоКомплект» пропонує зерновози будь-якої кубатури та вантажопідйомності із встановленням на вантажні шасі JAC, DONGFENG, IVECO та ін. Також ми пропонуємо замовити та купити зерновози-автопотяги – вантажні автомобілі з причіпною технікою (сідлові тягачі з напівпричепами або самоскиди-зерновози з аналогічними причепами).

зерновоз

Габаритно-ваговий контроль, який обмежує навантаження зерновозів в Україні

Під час замовлення зерновозів зверніть увагу на обмеження щодо перевезень збіжжя на українських дорогах! Габаритно-вагові норми вантажних перевезень стосовно збіжжя та олійних культур особливо жорсткі, тому водіям зерновозів варто бути особливо уважними та не допускати перевантаження кузова, аби не потрапити під великі штрафи через порушення лімітів на перевезення зерна українськими шляхами.