Різдвяна симфонія смаків! Святковий новорічний стіл не обходиться без святкової страви! Ми пропонуємо вам приготувати страву, яка не вимагає великих зусиль - ви формуєте м'ясо, готуєте начинку на свій смак (ви можете тут багато імпровізувати), а потім духовка протягом 2-3 годин робить більш важку роботу - запікає. Таке блюдо цілком можна подавати на розсуд гостям: воно і красиве, і смачне, і не клопітке в приготуванні.
Ароматна начинка і спеції додають ще більше колориту і урочисто доповнюють місце. Це може бути ваше основне блюдо на Новий Рік. Але навіть з більш простим, класичним гарніром, таким як квашена капуста або просто смажена картопля, у вас буде святкова вечеря або обід, без зайвої суєти на кухні. Важливим в цьому рецепті є великий шматок м'яса, духовка і спеції на свій смак.
Спосіб приготування
- Розріжте ошийок свинини уздовж, розгорніть його та відбийте.
- Для начинки дрібно наріжте хліб, гриби, червоний лук, зелень, масло та змішайте все це в міксері, додаючи журавлину.
- Приправте м'ясо сіллю, перцем, розкладіть на нього начинку, поверніть м'ясо рулетом, зв'яжіть його ниткою і запікайте в духовці до появи хрусткої скоринки, періодично поливаючи соком, що виділяється.
- Готовий рулет наріжте шматочками та подавайте на стіл з картоплею і овочами.