vchaspik-global-message

Повідомлення про помилку

  • User warning: The following module is missing from the file system: context. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1184 of /home/vchaspik/public_html_go/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: sy_add_new. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1184 of /home/vchaspik/public_html_go/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: sy_seo. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1184 of /home/vchaspik/public_html_go/includes/bootstrap.inc).
14:43, 04.03.2021

Рулет з картоплі з начинкою з яєць та капусти

Калорійність, кКал:
(на 100 г страви)
0
Час приготування:

У цьому рулетику немає м'яса – а є начинка зі свіжої капусти і яєць. Тому він прекрасно підійде і для пісного меню, а також для тих, хто стежить за своєю фігурою.

Традиційні Картопляні запіканки з м'ясом дуже смачні, але, на жаль, важкуваті. Вони незамінні взимку, в морози, коли організм так і вимагає: «холодно... палива давай». З настанням весни хочеться чогось легшого...

Сьогодні ми пропонуємо вам полегшений варіант картопляного рулету. З капустяною начинкою він такий ніжний, легкий, навіть повітряний ніби…

Приготування

  • Картоплю відваріть в підсоленій воді, розімніть як на пюре і дайте охолонути.
  • Потім змішайте його з сирими яйцями. Цибулю дрібно наріжте та обсмажте на олії.
  • Варені яйця дрібно нарубати.
  • Капусту наріжте та прогрійте до м'якості (в духовці, мікрохвильовці або в каструлі з товстим дном на вогні).
  • Змішайте яйця, капусту, цибулю, рубаний кріп, посоліть, поперчіть.
  • Картопляну масу викладіть на харчову плівку шаром в 2 см у формі прямокутника. На його середину викладіть начинку та поверніть рулет, поступово видаляючи плівку.

картопляний рулет

  • Готовий рулет перекладаємо на деко – за допомогою тієї ж фольги або плівки, на якій згортали рулет. Зверху змастіть рослинним маслом (або розтопленим вершковим) й посипте сухариками панірувальними.
  • Запікати при температурі 180 – 200 градусів до зарум'янювання – близько півгодини. Гарнірувати при подачі можна зеленню і свіжими овочами.

картопляний рулет

Вуаля: леко, просто і найголовніше – смачно!

Приємного апетиту!