vchaspik-global-message

Повідомлення про помилку

  • User warning: The following module is missing from the file system: context. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1184 of /home/vchaspik/public_html_go/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: sy_add_new. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1184 of /home/vchaspik/public_html_go/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: sy_seo. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1184 of /home/vchaspik/public_html_go/includes/bootstrap.inc).
21:12, 31.05.2021

Готуємо яловичу печінку в казані

Калорійність, кКал:
(на 100 г страви)
0
Час приготування:

Існує безліч різних рецептів приготування печінки. Сьогодні ми з вами будемо готувати саме яловичу печінку у казані. Рецепт дуже простий, з доступних продуктів, але смак, без сумніву, запам'ятається вам і вашим гостям. Печінка виходить ніжна і дуже соковита.

Приготування:

Читайте також: ]]>Англійська овочева запіканка з бруквою і селерою]]>

На початку потрібно очистити печінку від плівки - робиться це легко, якщо підчепити плівку гострим ножем. Почистили і поки відставили в сторону. Беремо весь лук і нарізаємо кільцями товщиною приблизно 5 мм, моркву нарізаємо також кільцями. Наливаємо в казан на дно зовсім небагато рослинної олії. Далі на все дно укладаємо моркву, зверху викладаємо кільця цибулі. Печінку нарізаємо середніми шматочками і також викладаємо наступним шаром. Нарізану селеру відправляємо зверху на нашу печінку, потім гарненько присолюємо і перчимо.

З помідорами проробляємо те ж саме, нарізаємо кільцями і викладаємо зверху на селеру. Прийшла черга солодкого перцю: його ми нарізаємо невеликими смужками (часточками) і розкладаємо по всій поверхні з томатів. Тепер візьмемо половину зелені і нашаткуємо, гарненько притрусимо зверху. На зелень знову розкладемо кільця цибулі і на цю овочеву подушку знову викладаємо шар печінки. Потім потрібно знову гарненько посолити і поперчити, більше ніяких приправ не потрібно, так як овочі віддають свій смак і аромат в достатку. Далі в тому ж порядку слідують овочі: селера, помідор, перець та зелень, можна ще трохи посолити зверху.

Читайте також: ]]>Деруни по-новому: Картопляні рулетики з куркою]]>

Все готово, тепер можемо накривати кришкою і ставити на вогонь. Приготування цієї страви триває 20-25 хвилин, якщо хто любить переварену печінку, готуйте трохи довше, мішати блюдо можна не більше двох разів. Страва виходить дуже ароматною, печінка ніжна і соковита. Думаємо, що цей рецепт приготування печінки у вас стане улюбленим. Приємного вам апетиту!