vchaspik-global-message

Повідомлення про помилку

  • User warning: The following module is missing from the file system: context. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1184 of /home/vchaspik/public_html_go/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: sy_add_new. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1184 of /home/vchaspik/public_html_go/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: sy_seo. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1184 of /home/vchaspik/public_html_go/includes/bootstrap.inc).
22:50, 31.05.2021

М'ясна закуска з беконом

Калорійність, кКал:
(на 100 г страви)
0
Час приготування:

Жодна підготовка страв до святкового столу не обходиться без закусок, які шматки стали настільки звичним блюдом, що уявити будь-яке торжество без них практично не можливо! Весілля, ювілеї, свята та інші знаменні дати і події — закуски стануть прикрасою святкового столу.

Бекон – один з компонентів класичного англійського сніданку, який незмінно асоціюється з багатовіковими традиціями і аристократичним способом життя. Однак це далеко не всі заслуги бекону. Набагато важливіше те, що бекон має чудовий насичений смак, з яким мало що може зрівнятися.

Страви з беконом з'їдаються на "ура на будь-якому застіллі (якщо, звичайно, в компанії немає вегетаріанців) і майже ніколи не залишаються до кінця урочистості. До слова, і готувати з бекону дуже легко, причому не важливо, який саме вам дістався бекон — сирий, готовий, в нарізці або шматком.

Цю закуску можна приготувати і з рибою, і з морепродуктами, а бекон замінити на сирокопчену або сиров'ялену шинку.

Приготування

  • М'ясо нарізати смужками по довжині грудки, товщиною з палець.
  • Бекон поріжте на тонкі смужки (у вас повинно вийти штук 20).
  • Щільно обмотайте кожен шматочок м'яса смужкою бекону.
  • Викласти всі "завитки" в форму для запікання (змащувати форму не потрібно).
  • Змішайте мед, гірчицю та лимонний сік (можна поперчити) і змастіть цією сумішшю кожен шматочок, помістіть форму в духовку, розігріту до 220 градусів і запікайте до рум'яності.