vchaspik-global-message
18:07, 14.08.2024

Дітей із міст "трикутника" вивозять на "відпочинок" до Ростовської області

дети лисичанск

Дітей, які проживають на тимчасово окупованій території Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубежого, відправляють на чергове "перевиховання" до Ростовської області;

Окупаційні джерела заявляють, що дітей нібито знайомитимуть із визначними пам'ятками Ростовського краю, передає Час Пік.

Зокрема, школярів водитимуть по місцевих музеях. Обіцяють показати Кам'янський музей декоративно-ужиткового мистецтва та народної творчості, Новочеркаський музей історії донського козацтва, Таганрозький державний літературний та історико-архітектурний музей-заповідник, Народний військово-історичний музей "Самбецькі висоти" та інші заклади.

Водночас росіяни забувають про те, як їхня армія знищувала музеї в окупованих містах Луганської області, як знищувала бібліотеки, молодіжні центри, навчальні заклади. Дітям замилюють очі "визначними пам'ятками" РФ, щоб вони не знали, що колись і в їхньому регіоні були свої пам'ятки. Просто їх винищили. Окупаційна влада робить все можливе для того, щоб діти забували історію свого краю.

Читайте також: ]]>Комусь із Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного пощастить? Житлом збираються забезпечити кілька тисяч ВПО]]>